Vrouwen hebben duidelijk unieke gezondheidsbehoeften, aangezien ons lichaam voortdurend cycli doorloopt, zowel klein als groot. Onze hormonen veranderen met elke menstruatiecyclus en elke levensfase. Deze ritmische verandering van hormonen beïnvloedt niet alleen ons lichaam op duidelijke manieren – bijvoorbeeld gynaecologische aandoeningen, vruchtbaarheid, zwangerschap en postpartum – maar vanwege onze unieke biologie worden andere gezondheidsproblemen ook anders ervaren en profiteren ze van een vrouwgerichte benadering.

Of u nu op zoek bent naar effectieve manieren om uw hormonen te reguleren, uw gezondheid te verbeteren, ziekte te voorkomen of zwanger te worden, acupunctuur kan indrukwekkende resultaten opleveren. Ik werk met vrouwen van alle leeftijden en levensfasen om een ​​breed scala aan gezondheidsproblemen en problemen aan te pakken.

Hoewel vrouwen eerder dan mannen op zoek gaan naar gezondheidszorg van welke aard dan ook, weet ik maar al te goed dat we de neiging hebben om een ​​zeer druk, actief leven te leiden en onze zelfzorg vaak aan het einde van onze eindeloze to-do-lijstjes plaatsen. . Ik ben toegewijd om u te ondersteunen in alle aspecten van uw fysieke, mentale en emotionele gezondheid, en om een ​​veilige, koesterende, respectvolle en medelevende ruimte te bieden waar genezing kan plaatsvinden. We zullen samenwerken om een ​​persoonlijk genezingsplan te ontwikkelen dat een aanvulling kan zijn op andere zorg die u ontvangt of die op zichzelf staat als een veilige, primaire oplossing.

De aanvullende Chinese kijk op vruchtbaarheid, en hoe deze te optimaliseren, maakt acupunctuur een geschikte therapie voor stellen of vrouwen die kinderen willen krijgen. U ervaart de behandeling als prettig en ontspannend. Vrouwen merken vaak op dat ze zich gewoon beter en meer op hun gemak voelen. Dit noemen we een flexibeler energetisch evenwicht en een verbeterd psychologisch vermogen.

Acupunctuur komt in aanmerking voor:

Vrouwen en kinderen

Het ontbreken van een zwangerschap zonder oorzaak

Moeite met zwanger worden door ziekte of leeftijd

Een eerdere miskraam tijdens de vroege zwangerschap

Niet zwanger worden na een miskraam

Het ontbreken van een zwangerschap met een aanwijsbare oorzaak

Vruchtbaarheidsbehandeling – in voorbereiding of ondersteuning.

Het besef dat zwanger worden niet per se gemakkelijk voor je zal zijn, kan psychologisch belastend zijn. Naast de fysieke aspecten rondom zwangerschap, besteden we aandacht aan deze psychologische uitdagingen.