De praktijk

Liefde en mededogen Integratieve gezondheid en genezing

Helios-Medica, Uw gezondheid onze zorg!

Bij Helios-Medica doen we ons best om onze patiënten te helpen hun gezondheidsdoelen veilig en effectief te bereiken. We gebruiken moderne diagnostische systemen om de voedingsstatus, toxische belasting van het lichaam, emotionele toestanden, musculoskeletale status, bio-energetische blokkades en nog veel meer te analyseren.

Alternatieve geneeskunde werkt op alle niveaus - lichaam, geest en ziel, en gebruikt verschillende modaliteiten om gezondheidsproblemen te overwinnen. Onze therapeuten zijn toegewijd om onze patiënten te helpen hun leven terug te krijgen.

Helios betekent zon. Het zon-teken staat voor: diepste wezen, ware aard, zelfbewustzijn en geestkracht. De zon geeft warmte en energie, is een bron van licht. De zon straalt, voedt en stimuleert. Helios betekent genezing, heel maken, heel worden.
Wij behandelen uw klachten, ondersteunen uw geestelijk en lichamelijk welzijn, en versterken uw weerstand preventief uit voorzorg.
Elke behandeling begint in principe bij jezelf, het is een ondersteuning van je eigen wil en beslissing met de wens tot verbetering of herstel, jij maakt die beslissing en wij helpen daarbij.
Onze uitgangspunt is dat wij je daarbij serieus willen ondersteunen en daar ook de tijd voor nemen.

Openbaar vervoer :

Dienstregeling Lijn 37: van Utrecht CS naar Maarssenbroek

Halte: Maarssenbroek, Zonnebaan

Halte: Maarssenbroek, Bloem-Boomstede

Een verwijsbrief van uw huisarts is meestal niet nodig. Mits u de juiste aanvullende verzekering heeft afgesloten, krijgt u (een deel van) de behandeling vergoed bij zorgverzekeraars. Betalingen gaan contant, per pin of factuur. Bij alle soorten betalingen in onze praktijk krijgt u een factuur per e-mail toe gestuurd waarmee u uw kosten kunt declareren bij uw zorgverzekering.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u het snelst telefonisch of via Whatsapp contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook direct e-mailen of gebruik maken van het contactformulier. Telefoon/Whatsapp: 03465-5408406 46367928 (Alleen bij spoedgevallen). Telefonisch bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag 08:00 – 20:00. Zaterdag: 10:00 – 14:00. Buiten de genoemde tijden kunt u altijd een bericht inspreken in de voicemail en worden teruggebeld. Afspraak kosteloos afzeggen: Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch of per email waarin u de dag en tijd vermeldt waarop u een afspraak heeft. Inspreken in het  antwoordapparaat kan dag en nacht, dus mocht u hier behoefte aan hebben geef desnoods s’nachts de afmelding door. Wij kunnen dan meteen op de gereserveerde tijd een andere cliënt helpen waardoor wij u geen kosten in rekening hoeven te brengen. Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen. Deze rekening kunt u of kunnen wij niet in rekening brengen bij uw zorgverzekeraar daar deze een niet uitgevoerde behandeling niet vergoedt. De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen 30 euro en zullen in rekening worden gebracht.

Helios-Medica

Samenwerken aan genezing!

Door de diversiteit aan therapieën worden behandelingen op een unieke wijze gecombineerd waardoor klachten gericht worden behandeld.

0
Acupunctuur
Met acupunctuur, brengen we uw energie in balans, zodat uw lichaam zichzelf kan herstellen
0
Shiatsu therapie
Manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert
0
Natuurgeneeskunde
Energetische therapie, Homeopathie, Fytotherapie, Vitaminen- & mineralensuppletie
0
Reiki
Liefde en mededogen Integratieve gezondheid en genezing
Video Tour

HELIOS-MEDICA

Specialisaties

Gezond leven

Helios-Medica is centraal gevestigd in Maarssen (Utrecht). Wij geven reiki, shiatsu therapie & massages, acupunctuur behandelingen in een straal van 30 km vanaf Maarssen. O.a. in Hilversum, Amersfoort, Leidsche Rijn, Vleuten, Breukelen, Woerden, Nieuwegein en Zeist.